eendaagse

Power Training

Telefonische Acquisitie  

 

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Donderdag 7 juni

9:30 - 16:30

UniePlaza Culemborg

€ 325,- excl.BTW

1 dag intensieve training

Basis telefonische acquisitie

Alle ins & outs, tips & trics

Inclusief lesmateriaal

Inclusief jouw persoonlijk telefonisch acquisitieplan

Inclusief koffie/thee, lunch, interessante mededeelnemers & veel inspiratie

Direct reserveren

“Leer tijdens deze training de fijne kneepjes om met plezier successen te halen uit jouw telefonische acquisitie, helemaal passend in huidig tijdperk”

Als ondernemer of (commercieel) medewerker wil je jouw product en/of dienst het liefst zo persoonlijk mogelijk onder de aandacht brengen. Ook in het digitale marketing tijdperk is telefonische acquisitie  nog altijd het meest effectieve middel om in te zetten. Contact van mens tot mens, dat is waar het om draait bij het maken van echte nieuwe contacten. Of je telefonische acquisitie nu inzet als vervanging of aanvulling op (online) marketing, om successen te kunnen behalen is het van belang dat je weet hoe je op een efficiënte manier jouw successen gaat behalen. Een manier die past bij jou als persoon en bedrijfproduct of dienst en doelgroep. Kortom, om succesvol in telefonische acquisitie te zijn zul je een methode moeten vinden die past bij jou. 

Ontdek jouw methode, na afloop heb jij jouw persoonlijk acquisitieplan waarmee je direct aan de slag kan!
"Leer in 1 dag hoe jij meer successen gaat behalen met telefonische acquisitie".

Tijdens deze training neemt New Business trainer -en coach, Ruben Vitters je mee in de wereld van telefonische acquisitie. Behalve de basis van telefonische acquisitie ga je ook het succesvol acquireren via diverse handige technieken en trucs leren en versterken. Doordat de training is toegespitst op de vakgebieden van de deelnemers raken de deelnemers snel vertrouwd met de materie. En het mooiste is dat jij na afloop een persoonlijk acquisitieplan hebt, waarmee je direct aan de slag kan!

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Voor wie is deze training interessant?

Is het vinden van nieuwe klanten voor jou keer op keer een ware tegenvaller en wil je inzicht krijgen hoe je meer klanten in minder tijd kan krijgen? Last van bel-angst en blijf je steeds weer jouw telefonische acquisitie-taken uitstellen? Of is telefonische acquisitie helemaal nieuw voor je? Deze training is bestemd voor elk niveau ondernemer of commercieel medewerker die zich binnen de Business to Business sector beweegt of wil gaan bewegen. Er is geen basis ervaring nodig om deel te kunnen nemen.

Wat is een Power Training?

De Power Training is een intensieve training waarbij de deelnemers na 1 dag helemaal klaar zijn voor hun acquisitie-successen. Ongeacht het kennisniveau en acquisitie ervaring van de deelnemers is de training zo opgebouwd dat eenieder met veel plezier de training zal volgen.

Wat is een Persoonlijk Acquisitie Plan?

De beste en meest efficiënte manier om de telefonische acquisitie te leren en begrijpen is door dit toe te passen op jouw persoonlijke situatie. Nog beter is het dat je na de training een plan hebt die helemaal op jouw persoonlijke situatie is afgestemd. Op deze manier ga je zelfverzekerd en met plezier aan de slag met jouw telefonische acquisitie. 

Wanneer, waar & bereikbaarheid

De training gaat plaatsvinden op donderdag 7 juni te UniePlaza in Culemborg. De locatie is zowel met OV als eigen vervoer prima bereikbaar en er is voldoende gratis parkeerruimte. De training start om 9:30 en zal rond 16:30 eindigen. De exacte gegevens ga je uiteraard ruim op tijd toegestuurd krijgen.

Welke investering moet ik doen als deelnemer van de trainingsdag?

Deelname aan deze trainingsdag inclusief lunch, interessante mededeelnemers (leuk voor je netwerk) & aardige trainer en ook nog eens een persoonlijke telefonisch acquisitieplan kost €325,- (exclusief btw) en levert je uiteindelijk heeeel veel nieuwe klanten op ;)

Klaar voor jouw telefonische acquisitie successen?

Contact opnemen?

Toch nog een vraag?
Neem dan contact op met Ruben Vitters via ruben@excellead.nl 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.